Avslutad!

Du har fått fem rätt så långt, vilket är full pott för den webbaserade frågetävlingen. Ni har nu chansen att vinna en utemöbel värd 10900:- genom att besöka vår butik för en utslagsfråga. Ni har denna möjlighet fram till och med 16 Maj 2021. Ni får även en bekräftelse på att ni klarat delmoment 1 i tävlingen via e-post. Fyll i nedanstående formulär med kontaktuppgifter så att ni har chans på utslagsfrågan.
Avsikten med uppgifterna är att vi ska kunna utse och kontakta vinnaren, och kommer således inte användas i annat syfte!
Klicka på "skicka", och i och med detta får vi vetskap om att ni kvalificerats för utslagsfrågan. Välkommen till butiken! Nedan ser ni resultatet - svaren ni gett, som också är dom rätta.

Det går inte längre att delta i chansen att vinna en utemöbel!
Vinnaren är korad!

Tygets hållbarhet mäter man med olika skrapande eller gnidande maskiner. Enligt den europeiska standarden anger man textiliernas slitstyrka med en viss metod. Vad heter denna metod?
Vilken typ av möbeltyg har störst tendens till att bli skrynkligt?
Hårdhet på trä mäts i brinell, vilket träslag är hårdast utav furu och ek?
På tygprover bör du hitta ett värde på tygets tendens att bilda noppor, skalan är från 1-5, varav 5 är det bästa värdet, vad kallas måttenheten?
Alla våra continental sängar har hel kasett (mellandelen) vad skulle kunna vara en fördel med det?